075 - 629 46 09

Hoogstraat 19c, 1541 KW Koog aan de Zaan
info@zaanshypotheekhuis.nl

Zakelijke financieringen

 

Zaans Hypotheek Huis is ook jouw specialist als het gaat om de zakelijke financiering van bedrijf onroerend goed. Wij hebben onze contacten bij de verschillende banken en verzekeraars. Wij kunnen de jaarcijfers van jouw accountant of boekhouder vertalen naar een financieringsverzoek waardoor de slagingskans van het krijgen van de financiering aanzienlijk toeneemt. Het schrijven van een financieringsverzoek is namelijk een vak apart dat wij beheersen. Hierbij houden wij in het financieringsverzoek rekening met eventuele verhuis- en inrichtingskosten die (deels) ook meegefinancierd kunnen worden.

Banken en verzekeraars hanteren verschillende normen ten aanzien van de looptijd, maximale lening en aflossing. Zaans Hypotheek Huis brengt voor jou de verschillende mogelijkheden helder in beeld. Op basis van uw wensen kijken wij welke financier het meeste aan jouw wensen tegemoet komt.

De ondernemer die in privé wil financieren valt niet onder de zakelijke financieringen. Een gedegen kennis van het lezen van de cijfers is daarbij wel van essentieel belang voor het verdere verloop van de hypotheek. Onze ervaring leert dat door het correct indienen van een hypotheekaanvraag, met een uitgebreide analyse van de cijfers, de slagingskans van het verzoek tot financiering aanmerkelijk toeneemt. Wij kunnen de cijfers lezen en interpreteren, waardoor je meer kans maakt om de hypotheek voor jouw droomhuis rond te krijgen.

Terug naar overzicht zakelijkVolg ons op Social Media: