075 - 629 46 09

Hoogstraat 19c, 1541 KW Koog aan de Zaan
info@zaanshypotheekhuis.nl

Woon/winkelpand

9 juni 2016

Zaans Hypotheek Huis is gespecialiseerd in de ondernemer die op zoek is naar een financiering voor zijn aan te kopen pand of woonhuis. In de Zaanstreek staan er regelmatig woon/winkelpanden te koop. Voor de ondernemer die een woon/winkelpand wil kopen zijn er voldoende mogelijkheden om de financiering rond te krijgen.

Omdat een woon/winkelpand nu eenmaal anders is dan de standaard woning vereist de financiering van een woon/winkelpand extra kennis van de financieringsmogelijkheden en is een gedegen kennis van de cijfers van de onderneming vereist. Zaans Hypotheek Huis beschikt over deze kennis! Wij hebben kennis van cijfers, denken mee met de ondernemer en regelen in samenspraak met de accountant een financieringsplan. Naast de reguliere financieringsmogelijkheden bij banken zijn wij thuis in nieuwe financieringsmogelijkheden als crowd funding en niet bancaire financieringen.

Deze week hebben wij weer een ondernemer kunnen helpen met de aanschaf van zijn eigen woning en zijn eigen winkelpand. Half mei 2016 heeft hij zowel een eigen woning als een eigen bedrijfspand. Om mooie vorm van vermogensopbouw en verlaging van de vaste lasten! Meer weten? Maak een afspraak via info@zaanshypotheekhuis.nl of bel 075-6294609.

Vrijblijvend contact?

Wil je meer informatie? Heb je een specifieke vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op via de gegevens rechts bovenaan de pagina of ons contactformulier.

Gratis eerste afspraak NHG Sneltoets

Aangesloten bij: