075 - 629 46 09

Hoogstraat 19c, 1541 KW Koog aan de Zaan
info@zaanshypotheekhuis.nl

Eerste huis kopen

 

Of je nu twintig jaar bent en aan het begin staat van je carrière of je bent gepensioneerd, je kunt altijd starter op de woningmarkt zijn. Ongeacht je leeftijd kan de looptijd van de hypotheek 30 jaar zijn. Het criterium waar je aan moet voldoen om starter te zijn is dat je je eerste woning koopt, of dat het langer dan 3 jaar geleden is dat je een koopwoning hebt gehad.

Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens dit eerste gesprek bepalen wij wat de mogelijkheden zijn voor het kopen van een woning en het verkrijgen van een hypothecaire lening. Ook brengen wij overzichtelijk in kaart wat de maandelijkse lasten van de hypotheek zijn inclusief de bijkomende lasten. Denk bij de bijkomende lasten bijvoorbeeld aan een woonhuisverzekering of een overlijdensrisicoverzekering.

Ons streven is om jou als koper van je droomhuis te ontzorgen en te begeleiden vanaf het moment van binnenkomst bij ons op kantoor tot en met het opleveren van de woning. Nazorg staat bij ons hoog in het vaandel dus we houden je op de hoogte van wetswijzigingen, maar helpen je ook met de belastingaangifte.

Terug naar hypothekenVolg ons op Social Media: