075 - 629 46 09

Hoogstraat 19c, 1541 KW Koog aan de Zaan
info@zaanshypotheekhuis.nl

Over ons


Zaans Hypotheekhuis

website-team-2019

Team

Van links naar rechts:
Sander Eijlander
Patricia de Zeeuw
Ronald Koolen


Wie zijn wij

Zaans Hypotheek Huis is de specialist in de Zaanstreek als het gaat om het verkrijgen van een financiering voor uw eigen woning of bedrijfspand, financiële planning of begeleiding bij al uw andere financiële vraagstukken. Wij zijn onafhankelijk dus wij hebben bij geen enkele bank of verzekeraar een afnameplicht. Zaans Hypotheek Huis is aangesloten bij de Federatie Financiële Planning en bij de Stichting Erkend Hypotheek adviseur, omdat wij zelf hoge eisen aan onze kwaliteit stellen. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk aan notarissen, makelaars, accountants en andere deskundigen om je volledig van dienst te zijn.

Onze filosofie

Door hoge eisen aan onszelf te stellen ten aanzien van kennis en kunde zijn wij de financiële gids bij alle financiële vraagstukken die kunnen spelen. Binnen de wettelijke kaders vinden wij de passende oplossing. Dit doen wij door creatief met je mee te denken binnen ons eigen vakgebied, door met collega’s te klankborden en door het inschakelen van specialisten met bewezen kwaliteiten op een veel breder terrein. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend, zodat wij samen kunnen bepalen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wat drijft ons

De aankoop van een woning is in het algemeen de grootste aankoop van je leven waarbij je kennis van zaken en het regelen van de hypotheek (ook al weet je er best veel van) beperkt is. Er komt veel bij het kopen van een woning kijken. Onze drijfveer is om jouw schakel te zijn bij de aankoop van jouw droomhuis. Wij zorgen ervoor dat het regelen van de hypotheek tegen de beste voorwaarden en beste prijs zorgeloos verloopt. Jouw financieringsvraagstuk is onze uitdaging! Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Contact

Gebruik de gegevens rechtsboven aan de pagina om met ons in contact te treden. Je kunt natuurlijk ook gebruikmaken van onderstaand formulier.

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Uw persoonsgegeven en eventuele andere gegevens worden door Zaans Hypotheek Huis verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten rond financiële diensten en het beheren van de relaties die hieruit voortvloeien. Door het aanvinken van de re-captcha geeft u aan hiermee akkoord te zijn.

Routebeschrijving


Volg ons op Social Media: